Sony BURANO Ovládl NAB Show 2024 jako Nejlepší Kamera Roku

Sony BURANO Ovládl NAB Show 2024 jako Nejlepší Kamera Roku
19. 4. 2024
Sdílet

Sony BURANO Ovládl NAB Show 2024 jako Nejlepší Kamera Roku

Letošní ročník veletrhu NAB Show 2024 byl pro společnost Sony velkým úspěchem, neboť její novinka, kamera Sony BURANO, si odnesla nejvyšší ocenění v několika kategoriích. Byla vyhlášena nejen jako nejlepší produkt kategorie "Create", ale také jako absolutní vítěz v technologické sekci "Top Tech".

Kamera Sony BURANO byla poprvé oznámena již v září minulého roku a od té doby si získala pozornost filmových tvůrců po celém světě. Díky svým inovativním vlastnostem, jako je full-frame CMOS 8.6K senzor, 16 stupňů dynamického rozsahu a vestavěná stabilizace obrazu, se BURANO rychle stalo oblíbeným nástrojem pro natáčení na nejvyšší úrovni.

NAB Show 2024 představil mnoho technologických inovací, ale Sony BURANO vynikalo především svou schopností nabídnout filmařům kompaktní a vysoce mobilní řešení pro natáčení v plném rozlišení. Kamera podporuje několik režimů snímkových frekvencí a kodeků, což umožňuje tvůrcům obsahu přizpůsobit ji různým produkčním požadavkům.

Eric Trabb, senior viceprezident NAB Global Connections and Events, poznamenal, že "vítězové představují nejnovější pokroky a technologie, které formují budoucnost tvorby, distribuce a monetizace obsahu. Jsme nadšeni, že můžeme tyto inovace ocenit, neboť otevírají nové možnosti pro vyprávění příběhů a spojování publika zcela novými způsoby."

Sony BURANO tedy nejen zvítězilo, ale stanovilo nové standardy v oblasti filmové tvorby a je jasným signálem pro všechny tvůrce obsahu, aby neváhali a prozkoumali, jaké možnosti jim může nabídnout pro jejich nadcházející projekty.