Sony Burano - spotřeba, výkon a efektivita v jednom

1. 3. 2024
Sdílet

Ve světě filmové techniky přichází s každou novinkou otázka na prvním natáčení: Jak dlouho vydrží na baterii? Sony Burano má spotřebu mezi 35W až 66W a řadí se tak mezi energeticky efektivnější modely, přičemž ve své základní konfiguraci X-OCN spotřebuje přibližně 50W. To je dvojnásobek oproti Sony F55 a výrazně více než Sony FX6 - 18,5W nebo FX9 is 18,5W... Burano nabízí možnost snížení spotřeby na 35W při použití kodeku XAVC namísto X-OCN, který je známý svou vyšší energetickou náročností.

Ale pojďme k číslům: na standardní Gen VMOUNT baterie 98Wh (12A) baterii vám Burano v základní konfiguraci poskytne přibližně 2 hodiny provozu. S větší 290Wh baterií se doba provozu prodlouží až na působivých 5 hodin, což dává filmařům větší svobodu a flexibilitu na natáčení bez potřeby častější výměny baterií. Sony Burano tak přináší ideální rovnováhu mezi výkonem a výdrží baterie, což ji činí vynikající volbou pro tvůrce hledající kvalitu obrazu bez kompromisů v energetické efektivitě.

V Biofilms rental si dáváme záležet na tom, aby vaše zkušenost s našimi kamerami byla co nejpříjemnější. Proto k Sony Burano, stejně jako ke všem našim kamerám, nabízíme sety připravené na základě zkušeností profesionálních filmařů. Tyto sety jsou praktické, vyzkoušené a navržené tak, aby vám ve standardních podmínkách natáčení nepřišla nepříjemnost s nedostatkem baterií nebo paměťových karet.

Veškeré potřebné informace, včetně počtu baterií a karet, které součástí pronájmu jsou, najdete v detailu produktu pod sekci/tabem "Co obsahuje pronájem" dané položky.